Noi92 nieuws

 kinderen blog interessant nieuws

Het was een drukke periode bij Noi92 de afgelopen weken. Onze hulp werd ingeschakeld door een Afrikaans spionnenteam. Het bleek namelijk dat er ivoor werd gesmokkeld naar Nederland. Hiermee zou de handelsbende een grote winst kunnen maken en heel erg rijk kunnen worden. Dit konden we uiteraard niet laten gebeuren, dus we moesten in actie komen.

De olifanten en neushoorns die lijden door de grote handel in ivoor wil Noi92 graag tot een einde laten komen. Door deze smokkelaars op te pakken hoopten we dat het de handel misschien wel zou tegenhouden. Dit bleek echter niet makkelijk te zijn. De handelsbende was erg slim en goed georganiseerd.

Na vele weken van onderzoek en undercoveroperaties kregen we het vorige week eindelijk voor elkaar! We kregen een tip van een undercoveragent dat er op woensdag een vliegtuig vol met ivoor zou landen. Deze kans moesten we aangrijpen. Gelukkig hadden we nog 4 dagen om het voor te bereiden voordat het vliegtuig daadwerkelijk aan kwam vliegen. Het hele team was betrokken bij de zaak. Agent Storm, agent Oeben en agent Muller leidden de operatie. We kregen allemaal een rol in het oppakken van de smokkelaars. 

Eindelijk was het zo ver. Het hele team stond te wachten tot de smokkelaars waren geland. Ze kwamen met een privévliegtuig en landen op een afgelegen landingsbaan. Op het moment dat de eerste kratten met ivoor uit het vliegtuig werden geladen gingen we er op af. Met meer dan 50 geheim agenten hebben we de smokkelaars ingesloten, zodat er niemand kon ontsnappen.

Het was een grote winst voor Noi92 in samenwerking met het Afrikaanse spionnenteam. Gelukkig hebben we deze handelsbende tegen kunnen houden, maar er zijn nog veel meer personen die we moeten stoppen. Hopelijk kunnen we snel weer met een buitenlands spionnenteam samenwerken om dit soort bendes op te pakken!

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.