Noi92 nieuws

blog ontwikkelingen

Het is een drukke week geweest vol met nieuwe verdachte codeberichten van de bendes. In diverse plaatsen in Nederland zijn verdachte enveloppen gevonden. Bijna alle enveloppen waren leeg en brachten ons niet dichterbij de daders. Tot aan gisteren, wij ontvingen van een Spyctive een bericht dat hij iets verdachts had gevonden.

Agent Storm en ik zijn direct op onderzoek uitgegaan. Daar aangekomen vonden wij inderdaad een kapotte zwarte envelop zonder inhoud en een witte plastic tas. Deze tas hebben wij toen meegenomen voor onderzoek naar Noi92. Victoria Roza was inmiddels weer terug van haar skivakantie en is direct met het bewijsmateriaal aan de slag gegaan. Vrijwel direct vond zij op deze tas een vingerafdruk. Deze heeft zij geanalyseerd en hebben wij uiteindelijk voor jullie op de website geplaatst. Intussen zijn wij druk bezig met het opzetten van een Undercover Actie om de bendes op heterdaad te kunnen betrappen.

Daarnaast hebben wij ook een probleem met onze Spy Space, die waarschijnlijk ook geprobeerd is te hacken door deze bendes. Wij hebben het vermoeden dat zij hier iets mee te maken hebben, want het is allemaal wel heel erg toevallig. Maar goed, wij gaan weer verder.
Mochten jullie in de tussentijd iets ontdekken, dan hoor ik dat natuurlijk graag van jullie. Stuur mij dan een bericht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via mijn facebook pagina: http://www.facebook.com/profile.php?id=100005256129241. Ik probeer jullie zo snel mogelijk een bericht terug te sturen.
Tot later.

Plaats reactie