Noi92 nieuws

keizer opdrachten

Van binnen glom ik toch wel een beetje. De koning vraagt of wij hem willen helpen, beter kan toch niet. Maar goed, de minister bleef hameren op het feit dat het niet in de media mag komen en dat ik ervoor moet zorgen dat dit ook niet gebeurt. Na het ontvangen van allemaal informatie over de XCO-bende en wat wel en niet mag ben ik weer richting het kantoor van Noi92 gegaan.

Daar aangekomen staat Lena al op mij te wachten en ik zie aan haar houding dat het haar niet bevalt dat zij niet naar het ministerie moest. Ik stap op haar af met een grote glimlach op mijn gezicht. Het enige wat Lena kan uitbrengen is: “Haal die grijns van je gezicht en brief de mensen die jij nodig hebt!”. Ik blijf lachen en loop naar mijn bureau om eerst het een en ander uit te werken voor de briefing.

Ik roep iedereen bij elkaar en geef een korte uitleg over de missie. Iedereen gaat snel aan de slag met de taken die zij hebben gekregen. Dit kan variëren van het uitzoeken van de verblijfplaats, het aantal leden van de bende, in kaart brengen welke objecten vernield zijn etc. Agent Storm en ik zullen ons voornamelijk bezig houden met het in kaart brengen van de verkregen informatie en hiervoor een plan opstellen. Dat likt makkelijk dan het is. Maar na een aantal uur hebben wij een goed beeld van de bende en weten wij met zo’n 90% zeker waar zij die avond zullen toeslaan.

Plaats reactie