Noi92 nieuws

admiraal blog

Iedereen zit in positie en nu is het afwachten of wij de locatie goed hebben. De bendeleden zijn altijd volledig in het zwart met op de achterkant van hun jas een zwart logo waarin duidelijk de X te zien is. En dan zie ik aan mijn rechterzijde een verdachte aankomen. Hij loopt gericht naar het object met in zijn linkerhand een zwarte sporttas.

En ja, achterop zijn jas heeft hij het logo van de bende. Wij hebben het goed ingeschat, het doel is het monument op de Dam.

Ik pak snel mijn walkie talkie en geef aan mijn collega’s door dat ze paraat moeten zitten. Vanuit een aantal andere richtingen komen nog meer bendeleden aangelopen, wij moeten nu in actie komen. Agent Storm geeft het codewoord om in actie te komen en dan stormen wij af op de bendeleden. Het is een chaos en een aantal bendeleden proberen te ontsnappen. Na een worsteling over en weer is het dan toch gelukt om alle leden te arresteren. Het monument is bespaard gebleven en wij nemen de arrestanten mee naar het bureau.

Alle cellen op kantoor zitten vol met de XCO-bendeleden. De verhoren zijn begonnen en wij hebben inmiddels een verklaring ontvangen van de leider van de bende. Lena komt naar mij toegelopen en heeft iets in haar hand. Het blijkt een telegram te zijn van onze Koninklijke Hoogheid. Hierin bedankt zij ons voor onze inzet en geeft aan dat zij enorm tevreden is over onze inzet. Lena geeft mij een schouderklopje en loopt weer naar haar kantoor. Ik weet dat zij trots op ons is, dat kan niet anders.

Reacties  

0 #1 Inez van Beek 30-11-2019 15:33
spannend verhaal :eek: :eek:
Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie