Noi92 nieuws

 spelletje bootcamp mysterie raadsels

Op zaterdag 5 augustus vond onze jaarlijkse NOI92 bootcamp plaats voor alle werknemers van NOI92. Dit houdt in dat er een grote stormbaan met allerlei obstakels is. De winnaar van deze dag krijgt een wisseltrofee en eeuwige roem binnen NOI92.

Zoals ieder jaar is de locatie van de bootcamp van tevoren onbekend. Dit is om twee redenen. Als eerste, om ervoor te zorgen dat niemand NOI92 stiekem kan bespieden terwijl we bezig zijn. Ten tweede, zodat niemand van ons zich kan voorbereiden op wat komen gaat.

Dit jaar was het in een groot bos met verschillende beekjes en riviertjes. Om 12:00 klonk het startsignaal. Iedereen ging er als een dolle vandoor, ikzelf natuurlijk ook. Na een paar honderd meter door de modder kwamen we uit bij een muur van wel 2,5 meter hoog! Hier moesten we overheen klimmen. Na een flinke aanloop kwam ik er gelukkig in één keer overheen, helaas lukte de collega's dit ook. Daarna moesten we 3 kilometer rennen door een klein riviertje. Hierbij kwamen we uit bij een obstakel waar we onder het prikkeldraad door moesten kruipen. Dit was erg lastig, omdat we erg snel en laag moesten blijven. Ik bleef hangen met mijn t-shirt, maar ondanks dat kwam ik er goed vanaf.

Enkele collega's waren afgehaakt en we waren nog met tien over. Dit duurde nog wel even. Hierna volgde nog drie obstakels: een touw in klimmen, door een gat zwemmen en over een beek slingeren. Daarna volgde nog 800 meter rennen. We waren nog met zijn zessen, nek-aan-nek. Helaas, ik viel net buiten de prijzen en werd vierde. Agent Oeben werd 1e, agent IJsel 2e en agent Zwart werd 3e.

Na deze zware beproeving sloten we de dag af met een gezellige barbecue. Ondanks dat ik net niet had gewonnen, was het een fantastische dag!

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.