Noi92 nieuws

bevroren voorruit

De laatste nachten blijft het flink vriezen en dat betekent helaas dat ik elke ochtend de ramen van mijn auto moet krabben voordat ik naar mijn werk ga.

Toen ik uit de straat reed viel mij op dat bij twee auto’s in het laagje ijs iets op de voorruit geschreven was. Het trok verder niet zo mijn aandacht en heb er niet meer over nagedacht. Toen ik op mijn werk kwam dacht ik er toch weer aan. Daarom besloot ik eens te kijken op het internet. Daar las ik dat niet alleen in mijn wijk, maar verspreid door Nederland berichten op de auto’s zijn achtergelaten. Ook stonden hier berichten van mensen die eventuele verdachte personen gezien hadden. Zij hadden het hier over twee mannen met donkere jassen en een bivakmuts op in de buurt van de auto’s.

Hulp nodig!

Met de informatie die wij tot nu toe hebben kunnen wij niks. Maar we hebben toch het gevoel dat wij hier iets mee moeten doen. Hierbij hebben wij echter wel jullie hulp nodig. Willen jullie opletten op berichten op auto’s? En dan vooral of je dan ook iemand ziet die een bericht in het ijslaagje krast.

Indien je een auto ziet met een bericht in het ijslaagje, stuur hier dan een foto van naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van dossiernummer SM17-030. Behandelen agent: agent de Lange.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.