Noi92 nieuws

Het onstnapte bendelid

De gevangenis van Noi92 is een van de zwaarst bewaakte gevangenissen in Nederland. Toch is het een bendelid gelukt om te ontsnappen. Het bendelid dat is ontsnapt wordt al meerdere dagen gezocht door onze geheim agenten, tot nu toe met weinig succes.

Het bendelid is ontsnapt door het graven van een ondergrondse tunnel. Vermoedelijk heeft het bendelid dit ’s nachts gedaan en dit moet meerdere maanden geduurd hebben. Het gereedschap dat is gebruikt is een lepel. Waarschijnlijk heeft het bendelid de lepel tijdens een maaltijd meegesmokkeld. Noi92 heeft het veiligheidsbeleid voor de gevangenis nog meer aangescherpt, zodat eenzelfde situatie niet nog een keer kan voorvallen.

Het bendelid is nog steeds spoorloos en wellicht zijn er Spyctives die hem ergens zien lopen. De ontsnapping is bewust niet naar buiten gebracht. Dat het nieuws nu wel naar buiten wordt gebracht is omdat we denken dat Spyctives ingezet kunnen worden om dit bendelid op te sporen.

We zijn op zoek naar een man van 30 jaar oud, hij is het laatst gezien in de gevangenis met een Noi92 uniform. Er is een grote kans dat hij het uniform verwisseld heeft voor andere kleding. De man heeft zwart lang haar, bruine ogen, is ongeveer 1 meter 80 en hij heeft een gouden tand in zijn mond.

Zie jij iemand die voldoet aan dit signalement? Meld het dan gelijk en blijf bij deze persoon uit de buurt. Wij sturen onze geheim agenten naar de betreffende plaats om hem te ondervragen en op te pakken!

Succes Spyctives en zorg ervoor dat je ongezien blijft wanneer je de man ziet.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.