Noi92 nieuws

koning uit auto In de nacht van woensdag op donderdag zijn twaalf auto’s gestolen. Deze auto’s zijn het eigendom van het Koninklijk Huis van Nederland. De twaalf auto’s moesten voor controle naar de garage, maar de gebruikelijke hofgarage kon wegens een verbouwing niet gebruikt worden.

Daarom zijn de auto’s voor deze keer naar aan andere garage in de buurt van Wassenaar gebracht, autogarage “De Zwarte Uitlaat”. De auto’s zijn woensdagmiddag rond half vijf naar de garage gebracht. Toen de chauffeurs van het Koninklijk Huis op donderdagochtend de auto’s wilden ophalen, waren zowel de auto’s als de eigenaars van de garage spoorloos verdwenen.

NOI92 is de zaak aan het onderzoeken. Wij hebben ontdekt dat autogarage “De Zwarte Uitlaat” geen echte autogarage was, maar een dekmantel van een team criminelen. Met behulp van getuigenverklaringen hebben wij inmiddels een van de schuldigen kunnen arresteren, maar hij kan of wil niet vertellen waar de andere dadigers zijn, of waar de auto’s zijn.

Hulp nodig!

Jullie kunnen ons bij deze missie helpen. Alle auto’s van het Koninklijk Huis hebben een kenteken dat begint met AA, gevolgd door twee of drie cijfers. Als je ergens op straat een auto ziet met een nummerbord dat begint met AA, of als je een advertentie ziet van iemand die een auto probeert te verkopen met een nummerbord dat begint met AA, neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin waar je de auto of de advertentie zag, op welke datum dit was en hoe laat het was. Vermeld in het onderwerp van je e-mail het dossiernummer SM16-176. Behandelend agent: agent B.E. Dubbel.

Reacties  

0 #5 Arnoud Tieben 30-11-2019 16:24
hahahah neeee jaguar
Citeer | Melden aan beheerder
0 #4 Jacco Raaphorst 30-11-2019 16:06
swagger zei:
ik wil een Audi


hahaha nee aston marten
Citeer | Melden aan beheerder
0 #3 Fayçal Kadir 30-11-2019 15:55
ik wil een Audi
Citeer | Melden aan beheerder
0 #2 Kiki van der wijst 30-11-2019 14:49
Die auto heeft mijn oom ook
Citeer | Melden aan beheerder
0 #1 Kees 24-11-2019 10:26
Ik heb dus mooi een auto gevonden die te koop werd aangeboden. :P
Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie