Noi92 nieuws

Aflusiterapparatuur

Tijdens een missie van Agent de Bruijn afgelopen week was er sprake van veel geruis tijdens het plegen van telefoontjes. De Bruijn en de Spyctives vertrouwden het niet. De missie is daarom snel overgenomen door een andere geheim agent van Noi92.

Later bleek dit een goede actie te zijn geweest, want de telefoon van Agent de Bruijn werd afgeluisterd door de Bende! De Bende had de telefoon van Agent de Bruijn gehackt, waardoor zij alle gesprekken mee konden luisteren en zo de missie konden saboteren. Gelukkig waren Agent de Bruijn en de Spyctives goed op hun hoede en hebben zij de missie toch succesvol af kunnen ronden.

Heb jij wel eens last van een echo, ruis, een fluittoon of klikkende geluiden wanneer je aan het bellen bent? Het zou kunnen dat je dan wordt afgeluisterd. Hang dan zo snel mogelijk op en probeer te bellen met een ander telefoonnummer. Er zijn ook speciale hoesjes en tasjes te koop waarin speciaal folie zit om straling tegen te houden om te voorkomen dat je wordt afgeluisterd.

Je hebt geen rechten om een reactie te schrijven.