Noi92 nieuws

Gezocht: Hondendealer

Most Wanted hondendealer

Er is al een hele tijd een hondendealer actief. Nu de politie veel moeite heeft om hem op te sporen is Noi92 om hulp gevraagd. De dealer houdt vooral van rashondjes met een stamboom, zo verkoopt hij ze door aan de hoogste bieder welke er snode praktijken mee wil uitvoeren.

De mooiste en liefste puppies worden gestolen of opgekocht op de zwartemarkt. Deze dealer is actief onder de naam El Pablo, hij houdt vooral van Staffords, Bulldogs, Dolmatiers en zelfs Poodles! Als de hondjes een stamboom hebben zijn ze meer waard, let dus op mooie honden in je buurt!

De Hondenbescherming stelt dat hondengevechten in Nederland veel vaker voorkomen dan wordt aangenomen, Noi92 is bang dat dit het plan van El Pablo is. Daarom hebben we haast bij deze opsporing. Let op kapotte bomen en takken op de grond, honden worden vaak getraind om bomen aan te vallen. Heb je iets verdachts gezien? Laat het ons snel weten in de reacties hieronder dan maken we hier samen een eind aan!

Reacties  

0 #3 arnoud 30-11-2017 16:26
wtffff
Citeer
0 #2 bloempje 30-11-2017 15:31
omg neee zo zielig :cry:
Citeer
+1 #1 totallyspies 30-11-2017 15:30
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! NIE GEMEEN DOEN TEGE ARME HONDJESSSSSSSSSS!!!!! :cry::sad::cry::sad::cry::sad::cry::sad::cry::sad::cry::sad::cry::sad::cry::sad::cry::sad::cry::sad::cry::sad:
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen