Noi92 nieuws

Undercover missie Zwart

zwart blog undercover

Na een aantal dagen Undercover te zijn geweest ben ik weer terug op kantoor. Wat een koude en onrustige dagen heb ik gehad. Overnachten in een pakhuis waar de ramen mooi versierd waren door ijsbloemen. Proberen je warm te houden in een dikke slaapzak en een knapperend vuurtje.

Liters koffie en cola achter de kiezen, in de hoop dat het undercover zijn toch nog iets oplevert. In ieder geval heb ik als resultaat een zwarte envelop waarin daadwerkelijk een boodschap zit. Jullie kunnen deze boodschap voor mij ontcijferen (artikel homepage belangrijk nieuws).

Ik ga in de tussentijd op zoek naar Spyctives in Nederland die ook in de gaten willen houden of zij zwarte enveloppen kunnen vinden. De enveloppen worden onder bankjes geplakt die in de buurt van speeltuinen staan. Dit is natuurlijk erg slim, omdat het dan niet opvalt als je even op een bankje gaat zitten.
De enveloppen dienen als communicatiemiddel tussen twee bendes. Het vermoeden bestaat dat zij op meerdere plaatsen tegelijk een slag willen slaan. Willen jullie meehelpen om deze bende te pakken te nemen? Bekijk dan de bankjes bij jullie in de buurt en zie je een zwarte envelop, verwijder deze en neem de envelop mee naar huis.

Maak een foto van de gecodeerde boodschap en plaats deze in de Spy Space of mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan zal ik ervoor zorgen dat deze op de website komt te staan.
Doe wel voorzichtig, want de bendeleden kunnen in de buurt zijn.

Reacties  

0 #1 swagger 30-11-2017 15:45
lijkt net een online game
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen