Noi92 nieuws

Bumper vermist

Sinds gisternacht is er een speurhond van Noi92 vermist. De hond wordt ingezet bij belangrijke missies om verdachten op te zoeken, maar ook bij het opsporen van vermiste personen. Het is erg belangrijk dat Bumper terugkomt.

Het duurt namelijk een lange tijd om speurhonden als Bumper zo goed getraind te krijgen. Bovendien is Bumper onmisbaar bij Noi92.Hij is enorm goed in speurwerk en tegelijk ook erg lief voor zijn baasjes van Noi92.

Op de camerabeelden is te zien dat de dader een man is van ongeveer 1 meter 90, met een baard en zwart kort haar. De gestolen speurhond is een Duitse herder en luistert naar de naam Bumper. Op het moment dat Bumper is gestolen zat hij buiten in zijn kennel.

Zie jij iemand die voldoet aan het signalement van de verdachte en loopt deze persoon met een herdershond? Meld dit dan gelijk bij Noi92. Wij gaan dan op zoek naar de verdachte en hopen Bumper weer terug te krijgen! Houd je oren en ogen goed open Spyctives en help ons om Bumper terug te krijgen!

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen