Noi92 nieuws

Vergif in speeltuin

De afgelopen dagen kreeg Noi92 een aantal meldingen binnen over erge stank in en rondom een speeltuintje in Breda. De klachten gingen niet alleen maar over de stank, maar ook dat er erg veel zieke dieren in de buurt gezien zijn.

Onze agenten hebben dit probleem samen met de dierenbescherming onderzocht. Uit het onderzoek is gebleken dat er door de gehele speeltuin blauw muizenvergif is gestrooid. Dit vergif was de oorzaak voor de nare geur, maar ook de oorzaak van het grote aantal zieke dieren. Natuurlijk is het niet fijn als er muizen in de speeltuin rondlopen, maar er moet wel rekening gehouden worden met de veiligheid van spelende kinderen en rondlopende dieren.

We zijn nog steeds op zoek naar de dader van dit schandaal. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat mensen zo maar gif rondstrooien op openbare plekken. Bovendien zijn er erg veel dieren de dupe geworden hiervan, maar ook voor spelende kinderen kan het gevaarlijk zijn.

Gelukkig stonden er camera’s rondom de speeltuin en we zijn nu druk bezig met het bekijken van deze beelden, zodat we er hopelijk achter kunnen komen wie dit gedaan heeft! Is jou de laatste tijd iets raars opgevallen op een openbare plek zoals bijvoorbeeld een speeltuintje? Laat het ons weten in de reacties hieronder, wij gaan dan op onderzoek uit.

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen