Noi92 blog

Verdachten komen bijeen met Koningsdag

 koningsdag spel mysterie blog

Koningsdag liep dit jaar gelukkig (bijna) erg voorspoedig. Veel mensen waren op straat feest aan het vieren. In de meeste dorpen en steden was er niks aan de hand, behalve in Hattem was het raak…

Het dorp was in rep en roer tijdens het vieren van deze dag, toen we meldingen binnen kregen dat er verdachte figuren met oranje polsbandjes waren gesignaleerd. In eerste instantie leek het onschuldig, want veel mensen waren gekleed in oranje kleren gezien deze feestdag, maar we vertrouwden het toch niet helemaal. Met een aantal agenten van N0I92 gingen we undercover naar Hattem. Ondanks de drukke mensenmassa vielen ons de verdachten met oranje polsbandjes meteen op. We konden ze gelukkig afluisteren en kregen in de gaten wat er aan de hand was.

Ze waren bezig met het plannen van inbraken tijdens officiële feestdagen! Op deze manier konden ze “onopvallend” overleggen met z’n allen en de buurt observeren om inbraken te plannen. Nou mooi niet! We speelden de informatie door naar N0I92 en konden dezelfde avond, met de geluidsopnames als bewijsmateriaal, de jongens oppakken! Ze dachten ons misschien te slim af te zijn, maar gelukkig was dat niet zo.

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

INLOGGEN