Noi92 blog

Diefstal op het strand

Op drukke stranddagen krijgt de politie altijd veel berichten over gestolen spullen. Als mensen de zee in zijn, dan is het voor dieven makkelijk toeslaan. Als iemand even niet oplet, kunnen de dieven gauw iemands tas of waardevolle spullen meenemen.

Het mysterie van de nooit gekochte fiets

Op een druilerige maandagochtend zat ik te werken aan een zaak waar ik maar niet uit kon komen. De misdaad was goed uitgevoerd maar er kon op kleine schaal niet veel geld mee verdiend worden. En toch bleven de meldingen maar binnen komen over fietsen die gestolen werden bij stations, huisadressen en andere gelegenheden.

Verdachten komen bijeen met Koningsdag

 koningsdag spel mysterie blog

Koningsdag liep dit jaar gelukkig (bijna) erg voorspoedig. Veel mensen waren de straat op en feest aan het vieren. In de meeste dorpen en steden was er niks aan de hand behalve in Hattem was het raak…

Onrust in Sloterdijk door ontdekking zwarte brief

 ontdekking kinderspel brief mysterie

Vanochtend werd er in de omgeving van Sloterdijk een verdachte brief aangetroffen. Mevrouw Huijsman was haar hond aan het uitlaten toen ze een zwarte brief aan een boom zag wapperen. Spike, zo heet haar hond, begon hard te blaffen en kwispelen en er leek iets verdachts aan de hand te zijn.

INLOGGEN

 
   
Vergeten?   Registreer