Noi92 nieuws

Bewijs gevonden

bewijs gevonden

Tijdens een Teammissie in Spijkenisse waren Spyctives op zoek naar de bende die de missie enveloppen hebben gestolen. De Spyctives hebben de bende niet te pakken gekregen, maar hebben wel bewijs gevonden.

Het gaat hier om een jas die over een hek hing in de buurt van de gekleurde enveloppen. De jas is naar Victoria Roza gebracht en zij heeft de jas onderzocht. In de jas zat voldoende weefsel om een DNA profiel op te stellen. Wij hebben nog geen overeenkomst in de database gevonden, maar blijven zoeken.

Hulp nodig!

Victoria vraagt Spyctives in Spijkenisse om hulp. Heb jij iemand zien lopen met een rood windjack of later het windjack zien liggen? Laat ons weten wat je gezien hebt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , gebruik hierbij dossiernummer SM16-101.

Reacties  

0 #3 loulou 04-12-2017 11:07
hmm
Citeer
0 #2 meisje 30-11-2017 16:15
:-) ;-)
Citeer
0 #1 madmax 30-11-2017 11:00
8)
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

 
   
Vergeten?   Registreer