Noi92 nieuws

Krijtberichten

krijtbericht

Onze agenten zijn er achter gekomen dat een grote bendeleider vanuit de gevangenis communiceert met bendeleden buiten de gevangenis. Dit wordt waarschijnlijk doorgegeven via een medewerker die werkt bij gevangenis. Onze agenten hebben in verschillende plaatsen met krijt geschreven berichten gevonden op de stoep.

De laatste tijd worden de berichten voornamelijk in bushokjes en andere overdekte locaties gevonden. Tot op heden hebben wij nog niet kunnen achterhalen wat de krijtberichten betekenen. Het lijkt er op dat er meerdere berichten met elkaar moeten worden gecombineerd om meer informatie te kunnen ontdekken.

Indien je een krijtbericht ziet geeft dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Je kunt een foto van het krijtbericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van dossiernummer SM16-136. Behandelen agent: agent E. De Wolf.

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen