Noi92 nieuws

Afgeplakte parkeerautomaten

afgeplakte parkeerautomaten

De laatste tijd zijn er veel verdachte personen gesignaleerd rondom parkeerautomaten op verschillende plekken in Nederland. Uit onderzoek is gebleken dat er een bende actief is in het afplakken van parkeerautomaten. Hierdoor denkt iedereen dat parkeren vandaag gratis is, maar dit is niet het geval.

De bende kan ondertussen ongestoord de automaten hacken en al het geld uit de automaten halen. Helaas weten wij nog niet wie de bende is!

Hulp nodig!

Als jullie een 'gratis' parkeerautomaat zien of een persoon die zich verdacht gedraagt bij een parkeerautomaat, laat dit dan direct weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld in het onderwerp van de mail het dossiernummer SM16-171. Behandelend agent: Agent S. Van Rooi.

Reacties  

0 #2 Dideach01 30-11-2017 12:26
bij westzaan
Citeer
0 #1 Dideach01 30-11-2017 12:25
vlak bij me huis is hij ook kapot
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

 
   
Vergeten?   Registreer