Noi92 nieuws

geheime boodschap

codebrief

Gisteren is NOI92 ingeschakeld om een serie overvallen in een winkelstraat in Amersfoort te onderzoeken. Om kwart over 5 ’s middags werden vijf winkels in de winkelstraat tegelijkertijd overvallen door vijf verschillende overvallers.

Wij gaan ervan uit dat dit geen toeval was, en dat de overvallers samenwerkten. Volgens ooggetuigen hadden de overvallers allemaal een zwart skimasker op en zwarte kleding aan. Een van de overvallers was waarschijnlijk een vrouw, maar dat weten we niet zeker. Er hangen wel een aantal beveiligingscamera’s in de straat. Op de beelden was te zien dat de overvallers allemaal een andere kant op gingen na de overval.

We vermoeden dat ze elkaar later ergens willen ontmoeten. Een medewerker van een van de winkels zag een briefje uit de jaszak van de overvaller vallen. Hierop staat een bericht dat deels in een codetaal is geschreven. Wij denken dat er wordt beschreven waar de overvallers elkaar willen ontmoeten, maar het is ons nog niet gelukt het bericht te ontcijferen.

Hulp nodig!

We willen graag weten waar en wanneer de overvallers elkaar gaan ontmoeten, zodat we ze kunnen arresteren. Als jij kunt ontcijferen wat er op het briefje staat, laat ons dit dan weten. Klik hier om het hele bericht te lezen. Je kunt de bevindingen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld in het onderwerp het dossiernummer SM17-014. Behandelen agent: agent Dubbel.

Reacties  

0 #1 kippenkracht 07-02-2018 12:36
omg hilversum is dicht bij amersfoort
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

 
   
Vergeten?   Registreer