Noi92 nieuws

Waarschuwing

Vorige week zijn op verschillende plekken in Nederland meldingen gedaan van ongewenste afschriften. Toen de gebruikte geldautomaten werden gecontroleerd hadden ze allemaal één ding gemeen.

Ze waren beschilderd met graffiti-tekeningen. Deze tekeningen bleken codeberichten te zijn waarmee duidelijk werd gemaakt dat er aan de geldautomaat gesleuteld was. Als iemand bij zo’n geldautomaat geld opnam, werd automatisch het gepinde bedrag ook naar een geheime bankrekening overgemaakt.

De meeste geldautomaten zijn weer hersteld, maar zie je ergens een geldautomaat met graffiti-teksten geeft dit dan door aan NOI92! Je kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in het onderwerp SM17-027. Behandelend agent: agent Havik.

Reacties  

0 #1 kikikiki 07-02-2018 12:35
bij de jumbo in woudenberg!!!
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen