Noi92 nieuws

Tijgers gestolen

Gisteren kregen we op het hoofdkantoor van Noi92 een bijzondere melding vanuit een dierentuin uit Duitsland. De dierentuin, die net over grens in Duitsland is gelegen, meldde dat er twee tijgers uit hun verblijf zijn gestolen. Dit lijkt misschien wel een bijzonderheid, maar in werkelijkheid zijn dierentuinen steeds vaker slachtoffer van diefstal. De dieren worden vaak verhandeld voor veel geld. De dierentuin wilde geen politie inschakelen, omdat ze bang waren dat als de daders hiervan zouden horen ze de tijgers zo snel mogelijk zouden transporteren naar het buitenland. Daarom is Noi92 in het geheim ingeschakeld.

De tijgers zijn mooie dieren hebben een speciale verzorging nodig. In de dierentuin weten de dierenverzorgers precies welke verzorging deze dieren nodig hebben. Alleen toen zij in de ochtend naar het tijgerverblijf gingen om schoon te maken, zagen zij dat er twee tijgers waren verdwenen. En is onmogelijk om uit het verblijf te ontsnappen.

De verzorgers zagen dat er een gat in het hek was gezaagd en zo trokken zij de conclusie dat de tijgers gestolen waren. Tijgers zijn namelijk ontzettend veel geld waard. Ook vonden zij middelen in het hok waarmee de tijgers verdoofd zijn. Op deze manier konden de daders de tijgers op een veilige manier meenemen uit de dierentuin.

De dierentuin wilt natuurlijk de tijgers zo snel mogelijk terug brengen naar hun verblijf. Gelukkig heeft de dierentuin camerabewaking en hierop zijn beelden te zien van de daders. Het gaat om vijf verdachten. Het zijn allemaal mannen en ze vertrokken in een grote zwarte bus met in het wit een grote letter N erop. De mannen waren allemaal in het zwart gekleed en droegen een rode muts. Op de achterkant van de zwarte jassen stond dezelfde witte letter N als op de zwarte bus.

We zijn bij Noi92 hard aan het werk om de daders op te sporen, maar we kunnen jullie hulp daar natuurlijk goed bij gebruiken! Zie je iets verdachts, of zie je een bus rijden met de kenmerken zoals hierboven beschreven? Neem dan gelijk contact met ons op. We hopen dat we de tijgers zo snel mogelijk terug naar de dierentuin te kunnen brengen voordat het te laat is!

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen