Noi92 nieuws

Bendeleden opgepakt

Een aantal dagen geleden lieten wij jullie weten dat er een nieuwe bende was gesignaleerd. Zij braken in bij mensen en alle slachtoffers gaven dezelfde daderkenmerken door. We kregen ontzettend veel tips binnen bij Noi92.

Dankzij de tips hebben wij twee bendeleden al na twee dagen op kunnen pakken. Tijdens het verhoor van deze twee bendeleden kwamen wij aan meer informatie. Zo gaven de bendeleden beiden verschillende locaties door waar de overige bendeleden zich zouden bevinden. Er is direct een arrestatieteam naar beide locaties gegaan, aangezien we niet zeker wisten wie de waarheid sprak. Maar goed ook, want op beide locaties troffen we een deel van de bende aan. Ze dachten dat het slimmer was om zich te verspreiden, zodat er minder kans was dat ze gepakt zouden worden.

Mede dankzij jullie goede speurwerk hebben wij de bende kunnen oppakken en kunnen zij niet nog meer slachtoffers maken. We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie hulp. Zonder jullie was het niet gelukt. Bedankt Spyctives!

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen