Noi92 nieuws

Onbekende bende

Bij Noi92 doen we altijd ons best om bendeleden op te sporen en op te pakken. Dit doen we zodat de bendes geen slachtoffers meer kunnen maken. Helaas komt het ook wel eens voor dat er nieuwe bendes actief worden. Dit is sinds kort het geval.

We kregen meldingen binnen van meerdere inbraken bij mensen thuis. Allemaal gaven zij dezelfde kenmerken door van de daders. Daarnaast vonden alle inbraken op precies dezelfde manier en op precies hetzelfde tijdstip plaats, namelijk om 22:00 uur ’s avonds. Bij alle inbraken kwam de bende binnen via een dakraam. De meeste bewoners waren op het moment van de inbraak thuis en hoorden lawaai boven. Tegen de tijd dat de bewoners boven waren, waren de bendeleden weer door het raam naar buiten gevlucht. De bendeleden hebben enkel spullen gestolen. De bewoners zijn niet bedreigd, maar hebben de bendeleden wel zien wegrennen.

Alle slachtoffers van de inbraken gaven aan ons door dat de groep daders bestond uit twee mannen en één vrouw. Van de mannen was er een met grijs haar en een zwarte bril op en de andere man had blond haar, wat aan de zijkanten opgeschoren was. De vrouw had rood krullend haar, wat zij in een staart droeg. Bij alle inbraken noemden de slachtoffers deze kenmerken, wat ons vermoeden doet bevestigen dat het bij alle inbraken om dezelfde bende gaat. Allen droegen zwarte kleding en witte stoffen handschoenen.

Natuurlijk willen we deze onbekende bende zo snel mogelijk opsporen en oppakken! Daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken. Zie je mensen die voldoen aan deze kenmerken of zie je iets anders verdachts, wat hiermee te maken kan hebben? Meld het dan gelijk bij Noi92 door ons een bericht of e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houd je oren en ogen goed open en misschien hebben we de bende dan snel te pakken.

Alvast bedankt voor jullie hulp Spyctives!

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen