Noi92 nieuws

Spooky is terug!

Hoewel Agent IJssel normaal erg druk is met het oplossen van grote misdaden, zoals ontvoeringen of een diamantenroof, staat ze namens Noi92 ook altijd klaar om familieleden te helpen. De oudtante van Agent IJssel, mevrouw Bakker, belde 's nachts op.

Haar kat Spooky was nog steeds niet binnen gekomen. “Normaal komt hij altijd stipt om half 7 binnen voor het avondeten, ik begrijp er niks van en maak me grote zorgen”. Agent IJssel kon haar nachtrust eigenlijk erg goed gebruiken, maar wilde haar oudtante niet teleurstellen en sprong uit bed om op onderzoek uit te gaan. Eerst ging ze bij haar oudtante foto’s bekijken van de vermiste Spooky. Met deze foto’s is ze op pad gegaan en heeft ze steeds grotere cirkels om het huis van haar oudtante gelopen.

Na twee uur had ze nog niks gezien of gemerkt, terwijl het ondertussen steeds rumoeriger werd op straat. De krantenbezorger begon al aan zijn ronde en meer vroege vogels met een ochtenddienst kwamen hun huizen uit. Toen een autodeur openging, hoorde Agent IJssel plotseling een geluid… Miauw!! Agent IJssel sprintte naar de auto toe en daar stond Spooky!

Spooky keek nog een beetje slaperig uit zijn ogen maar begon meteen te spinnen toen hij de agent zag. De autobestuurder was erg verbaasd en gaf aan niet door te hebben gehad dat er een kat was ingestapt toen hij gisteravond thuis kwam. Hij bood wel tien keer zijn excuses aan.

Spooky liet zich ook makkelijk oppakken en ging mee met agent IJssel naar zijn baasje en haar oudtante. Toen agent IJssel's oudtante haar lieve Spooky zag, sprongen de tranen haar in de ogen: “Ik ben zo enorm gelukkig dat mijn liefste huisdier terug is, wat heb ik hem gemist!” Agent IJssel kon met een gerust hart nog net even een uurtje slapen voor ze weer naar het hoofdkantoor van Noi92 moest, waar genoeg andere missies opgelost konden worden. En ook Spooky sliep weer lekker verder op zijn eigen, vertrouwde plekje voor het raam.

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen