Noi92 nieuws

Gezocht: Ticketskopen

Noi92 is op zoek naar het bedrijf Ticketskopen met de eigenaar J. De Haan volgens de Kamer van Koophandel. Dit bedrijf verkoopt via Marktplaats tickets voor festivals en dagjes uit, bijvoorbeeld voor de Zwarte Cross en de Efteling. Deze tickets zijn niet echt! Koop hier geen tickets!

Gedupeerde meneer S. Veldhuis noemt de zaak schandelijk: “Ik had me zo verheugd om lekker een dagje weg te gaan met de kinderen en kleinkinderen naar de Efteling. We hadden al eerder tickets gekocht, maar kwamen net twee kaartjes tekort. Ticketskopen bood de twee kaartjes voor een mooie prijs aan op Marktplaats en de man klonk erg betrouwbaar aan de telefoon. Niet dus! Bij de ingang van de Efteling werden de kaarten geweigerd”.

Noi92 roept iedereen op om het nieuws over de valse kaarten van Ticketskopen te verspreiden, zodat er niet meer mensen worden opgelicht. Mocht iemand meer weten over de heer J. De Haan, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan Noi92. Het opgegeven adres bij de Kamer van Koophandel is namelijk vals.

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen