Noi92 nieuws

Klaar voor de kou

Omdat wij als Noi92 de wintersneeuw voor willen zijn, zijn er nu handschoenen beschikbaar voor elke agent. Al onze geheim agenten kunnen deze bij het hoofdkantoor ophalen. Enkele weken kregen wij al berichten van agenten. De agenten hadden moeite met het bedienen van de telefoon, vanwege koude handen. Daarom heeft de directie besloten in grote getalen nieuwe handschoenen te ontwikkelen.

Onze onderzoekers bij Noi92 zijn dan ook druk bezig geweest met warme handschoenen met een zo dun mogelijke stof. Dit is belangrijk, omdat wij natuurlijk willen dat onze agenten hun handen vrij kunnen gebruiken. De voorlopige tests geven goede resultaten; wat maakt dat deze handschoenen voor elke geheim agent op te halen zijn op het hoofdkantoor.

Helaas kunnen wij geen handschoenen uitdelen aan Spyctives, omdat de locatie van het hoofdkantoor voor hen geheim is en dit ook zo moet blijven omwille van veiligheidsredenen. We hopen nog tot een oplossing te komen. Mocht jij hiervoor een oplossing hebben, laat het ons dan weten en wie weet ontvang jij binnenkort een setje ultradunne, maar wame handschoenen.

Reacties  

0 #1 Noaverbeek 31-03-2020 16:30
kunnen de handschoenen niet bij een centraal punt neergelegd worden zonder dat iemand het merkt en dan twee dagen een oproep verzonden naar de spytectives
dat ze de handschoenen kunnen ophalen
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen