Noi92 nieuws

De pizza-opstand

Vorige week ontstond er een conflict op het hoofdkantoor. De directie besloot, op advies van de spioncoaches, de vrijdagmiddag-pizzamiddag af te schaffen. De calorieeën, zo stelden de coaches, zorgen dat de agenten minder in vorm zijn. Zo rennen agenten gemiddeld 7% langzamer door de pizzamiddag. De kleermaakafdeling maakte zich klaar voor kleding met een maatje minder door de verandering.

Toch is besloten de verandering niet door te laten gaan. Veel agenten protesteerden tegen de traditie pizza’s te bestellen op de drukke vrijdagmiddag. “Ik ren urenlang in de sportschool”, zei ik tegen de directeur, agent Muller. “Ik pak boeven en werk in topgeheim. En dat allemaal zonder pizza?”. Andere agenten vielen direct bij.

Het bestuur heeft de beslissing binnen twee dagen ingetrokken. Als excuus heeft de directie komende vrijdag een Italiaanse pizzabakker ingehuurd, die op kantoor verse pizza’s bereid. Zo lijkt het voorlopig toch goed gekomen met de vrijdagmiddag-pizzamiddag.

Wat vind jij? Mogen agenten af en toe ook wat ongezonds eten of moeten zij alleen maar gezond eten?

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen