Noi92 nieuws

GPS stickers gesignaleerd

spionnen spel kinderen

Tegenwoordig moet er goed opgelet worden op sportmerken en de betrouwbaarheid ervan. Samen met een speciaal team van NOI92 hebben we een organisatie gevonden dat zogenaamd sportspullen verkoopt van bepaalde merken, maar niet echt blijken te zijn.

Deze spullen zijn uitgerust met hardnekkige hightech GPS-chip in de boord. Deze chips geven informatie door aan de organisatie of mensen thuis zijn of niet (want sporten meestal buitenshuis), om zo mogelijk in te kunnen breken in bepaalde woningen. Haal dus voor de zekerheid de kaartjes van je sportspullen, ze kunnen ook in de kleding verstopt zijn.

Let op:

Voel je een hard stukje in de rand van je gestikte shirt

, dan kan dit mogelijk een GPS-chip zijn. Geef dit dan meteen door aan NOI92! Vermeld hier het dossiernummer SM17-092 bij. Behandelend agent: agent Havik.

Reacties  

0 #1 frozen 28-02-2018 10:57
Coole gadget! :lol::lol:
Citeer

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen