Noi92 nieuws

Undercover in Marokko

Agent Dubbel is voor een missie in Marokko geweest. Ze ging daar undercover als een vakantieganger.

Een verdachte in een lopende ontvoeringszaak bevindt zich sinds twee maanden in Marokko. Er is twee maanden geleden namelijk een vrouw ontvoerd die getrouwd is met een rijke man. De ontvoerder heeft anoniem contact opgenomen met de rijke echtgenoot en hij vraagt om losgeld. NOI92 wil natuurlijk de vrouw vinden zonder daar losgeld voor te betalen. Op basis van ons onderzoek blijkt dat de verdachte in de week voor de ontvoering vaak in de buurt van het huis van de vrouw was. Bovendien is hij op de dag nadat de vrouw ontvoerd was per auto en veerboot naar de kustplaats Agadir in Marokko gegaan. Daar bevindt hij zich nu bijna twee maanden.

Agent Dubbel heeft de verdachte een week lang in de gaten gehouden, om te zien of hij zich verdacht gedraagt. Hij blijkt zich verborgen te houden in een vervallen gebouw zonder elektriciteit en hij komt alleen ’s avonds en ’s nachts buiten. Het viel agent Dubbel ook op dat hij veel eten koopt als hij boodschappen doet. Wel genoeg om met twee personen van te eten.

NOI92 staat inmiddels in contact met de geheime dienst in Marokko en zij zijn bereid ons te helpen. Volgende week gaan wij samen met Marokkaanse agenten het gebouw binnenvallen. Wij hopen daar de vrouw te vinden en haar weer veilig thuis te kunnen brengen.

Let op! Het is belangrijk dat je met niemand over de geplande operatie praat die niet voor Noi92 werkt. Als de verdachte daar achter komt, zou het kunnen zijn dat hij een nieuwe schuilplaats zoekt en onze missie mislukt.

 

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen