Noi92 nieuws

Undercover in Marokko

Agent Dubbel is voor een missie in Marokko geweest. Ze ging daar undercover als een vakantieganger.

Een verdachte in een lopende ontvoeringszaak bevindt zich sinds twee maanden in Marokko. Er is twee maanden geleden een vrouw ontvoerd die getrouwd is met een rijke man. De ontvoerder heeft anoniem contact opgenomen met de rijke man, en hij vraagt om losgeld. Wij willen natuurlijk de vrouw vinden zonder daar losgeld voor te betalen.

Op basis van ons onderzoek blijkt dat de verdachte in de week voor de ontvoering vaak in de buurt van het huis van de vrouw was. Bovendien is hij op de dag nadat de vrouw ontvoerd was, per auto en veerboot naar de kustplaats Agadir in Marokko gegaan. Daar bevindt hij zich nu bijna twee maanden.

Agent Dubbel heeft hem een week lang in de gaten gehouden om te zien of hij zich verdacht gedroeg. Hij blijkt zich verborgen te houden in een vervallen gebouw zonder elektriciteit, en hij komt alleen ’s avonds en ’s nachts buiten. Het viel agent Dubbel ook op dat hij veel eten koopt als hij boodschappen doet. Wel genoeg om met twee personen van te eten.

Wij staan inmiddels in contact met de geheime dienst in Marokko, en zij zijn bereid ons te helpen. Volgende week gaan wij samen met Marokkaanse agenten het gebouw binnenvallen. Wij hopen daar de vrouw te vinden en haar weer thuis te kunnen brengen.

Let op! Het is belangrijk dat je met niemand die niet voor Noi92 werkt over de geplande operatie praat. Als de verdachte hierover hoort, zou het kunnen dat hij een nieuwe schuilplaats zoekt.

 

 

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

 
   
Vergeten?   Registreer