Noi92 nieuws

Postbezorgers

In het zuiden van het land is de laatste twee weken een criminele groep actief. Deze groep specialiseert zich in het plegen van misdrijven in het volle zicht van omstanders. Dit doen zij door zich te kleden en te gedragen op een manier die niet verdacht is.

Zij zijn alleen ’s avonds actief. Wij denken dat het om een groep mensen gaat die overdag een vaste baan hebben. Zij dragen vaak kleding van postbodes als zij de misdrijven plegen. Veel mensen vertrouwen postbodes namelijk.

Postbodes bezorgen doorgaans alleen post in de middaguren. Daarom willen wij iedereen waarschuwen voor mensen die gekleed gaan als postbode na 7 uur ’s avonds. Het zou dan kunnen dat het gaat om een bendelid. Als je na 7 uur ’s avonds een postbode ziet, laat ons dan weten waar je de postbode hebt gezien en wat die aan het doen was.

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen

 
   
Vergeten?   Registreer