Noi92 nieuws

Undercover

Afgelopen donderdag heeft een undercoverteam onder leiding van Agent Dubbel een inval gepleegd in een gebouw in Agadir, Marokko.

Een verdachte van een lopende ontvoeringszaak hield zich op in het gebouw. Op basis van eerder onderzoek van Agent Dubbel, had NOI92 het vermoeden dat de verdachte  een ontvoerde vrouw gevangen hield in het gebouw.

Een team van Nederlandse en Marokkaanse agenten is het gebouw binnengevallen aan het einde van de middag. De verdachte probeerde via een achteruitgang te vluchten, maar daar was het team op voorbereid. Er stonden agenten klaar bij alle uitgangen om de verdachte aan te houden. In het pand troffen de agenten de ontvoerde vrouw in goede gezondheid aan. Zij was opgesloten in een kleine badkamer achterin het gebouw.

De vrouw is inmiddels weer terug in Nederland en is met haar man herenigd. De dader wordt volgende week naar Nederland gebracht om voor de rechter te verschijnen. NOI92 verwacht dat hij jaren de gevangenis in zal moeten.

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen