Noi92 nieuws

Zakkenrollers opgepakt!

De agenten van Noi92 hebben op zaterdagochtend 7 juli in de Noord-Brabantse plaats Den Bosch een bende zakkenrollers opgepakt, die al een aantal weken actief was. Iedere zaterdag sloeg de bende toe in een andere stad en rolden zij de zakken van marktbezoekers. Er werden voornamelijk telefoons, horloges en portemonnees gestolen, maar soms ook producten die net op de markt waren gekocht.

 

De bende was al in een aantal steden actief geweest, zoals Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Culemborg en Utrecht. Het was daarom afwachten welke stad het volgende slachtoffer zou worden. Het lukte de politie niet om te achterhalen waar de bende zou toeslaan, waardoor zij Noi92 hebben ingeschakeld. Noi92 heeft in een aantal grote steden die nog niet waren getroffen door de bendeleden camera’s opgehangen, in de hoop dat ze de daders op deze manier zouden vinden. Ook hebben zij de camerabeelden van winkels van de al eerder getroffen steden teruggekeken, om te kijken of ze opvallende personen actief zagen. Enkele zwartgeklede personen met zwarte zonnebrillen vielen op, vooral omdat ze de zonnebrillen ook droegen bij slecht weer. Dat dit mogelijk de bendeleden konden zijn was slechts een vermoeden, aangezien de diefstal niet in de winkels heeft plaatsgevonden. De geheim agenten hebben deze verdachten echter wel in de gaten gehouden en zagen op zaterdagochtend 7 juli dezelfde personen op de beelden van de opgehangen camera’s. De verdachten verspreidden zich over de markt van Den Bosch. Uiteraard deden de geheim agenten van Noi92 hetzelfde. Met hulp van de lokale politie hebben zij alle bendeleden kunnen oppakken.

Plaats reactie

Iedereen mag reageren op dit bericht, hou het wel gezellig. Laat iedereen zelf de missie oplossen en zet geen oplossingen in de comments. Post ook geen persoonlijke informatie, let op: iedereen kan dit lezen! Bij schelden of pesten word je direct geblokkeerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen