Mijn missie

 

HET SPANNENDSTE FEESTJE OOIT!

Durf jij het aan om tijdens je kinderfeestje een misdaad op te lossen? Wij ontvangen dagelijks missies waarvoor wij een team van kinderen zoeken die de zaak op kunnen lossen.
Tijdens de missie gaan jullie als team een misdaad oplossen. Hiervoor ontvangen jullie het Top secret missiedossier met belangrijke informatie en aanwijzingen. Gedurende de missie hebben jullie contact met geheim agenten om gevonden bewijs, ontcijferde codeberichten en nieuwe informatie uit te wisselen.

Tijdens de buitenmissies volgen jullie als spionnen verborgen aanwijzingen, kraken codes en sturen jullie geheime berichten om een misdaad te voorkomen. Tijdens een binnenmissie gaan jullie als detectives bewijs onderzoeken en de verdachten controleren om een misdaad op te lossen. Wie spreekt de waarheid, wat zeggen de getuigen en wie heeft een alibi? De missie zal bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland en Belgiƫ.

Vraag je ouders voor toestemming om een missie te doen. Bekijk hieronder de beschikbare missies en klik op de afbeelding voor meer informatie.

DE MISSIES